Idioma

FRETANISSÔ

Associació de Famílies Adoptives a l'Àfrica

ADOPTAR és un acte d'AMOR que acaba quan els teus fills t'ADOPTEN a tu.

Suscríbete

Boletín de notícias

¡En Ajudes!

Amb només 80 € escolaritzem i li donem de menjar a un nen durant 1 any.

¿Te ayudamos?

Te orientamos en adopciones con protocolo público

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cooperació Internacional

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip

Ecos de Mali és una ONG sense ànim de lucre que treballa per afavorir el desenvolupament econòmic i social a Mali, amb projectes concrets gestionats amb eficiència en els àmbits de l'educació, la nutrició, la salut, i tot allò relatiu a la millora de les condicions de vida dels malians.

En Fretanissô ens encarreguem de recaptar fons per al projecte: Educació en Kanso, un projecte global que va començar amb la construcció de l'escola, equipaments, contractació de professors i nutrició dels escolars.
L'ONU han seleccionat el projecte de cooperativa per a dones de Boide com un dels millors de la regió, i han decidit donar-li suport amb formació a les dones.
Ong Ecos de Mali

Descobreix Mali

Mali, terra mítica per l'aventurer que tots portem dins ... Terra salvatge i gairebé intacta.

mali.jpg

Els paisatges sorrencs de la vall de l'Níger, escombrats pels vents de l'Sàhara, els verds paratges de sud, regats per abundants pluges i poblats per una flora i una fauna excepcionals, o els de el país dogon, amb llogarets suspeses al cim dels penya-segats de Bandiagara, donen una idea de la fabulosa paleta de paisatges que se'ns ofereix.

Mali és també una terra de trobades. Trobada amb un "poble mosaic" amb noms evocadors de mil i una llegendes: fulani, dogon, bambara, moros, tuaregs ... Trobades en els mercats, llocs d'intercanvi per excel·lència, durant els festivals que donen vida a tot el país o en Diafarabé, en ocasió de el pas dels bous camí de la transhumància. Trobades a fi amb homes constructors de ciutats de sorra, fràgils però encara en peu. Djenné, la joia de fang, és impressionant ...

Mali és un país pobre castigat per una sequera despietada, però el seu descobriment és una experiència impactant que deixa una empremta inesborrable.

Últimes Notícies

Buscar